U OKU KAMERE Otvoren Relax Adria – Sajam na kojem počinje turistička sezona

Na jedinom specijaliziranom sajmu ove vrste predstavlja se više od 50 odabranih izlagača iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima, te vlasnicima vila i kuća za odmor, Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

Opatija – Relax Adria, sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme na kojem izlaže više od 50 odabranih izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete otvoren je jučer u sportskoj dvorani Marino Cvetković.

U sezoni koja je pred vratima kvaliteta je i dalje imperativ. Sajam Relax Adria i ove godine u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković predstavlja niz noviteta te bogat izlagački program namijenjen turističkom sektoru koji upravo sada kreće u finalnu pripremu objekata za prve goste.

Izlagački program obuhvaća klasične bazene i njihovo projektiranje i održavanje, najnovije modele hidromasažnih bazena, sauna i wellness sadržaja, no i širok asortiman opreme, alata i usluga za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekore, kao i asortiman ležaljki i opreme za uz bazene i plaže te fitness opremu.

Kao i svake godine, na sajmu su predstavljeni i novi proizvodi na hrvatskom tržištu. Spa Studio tako predstavlja najnoviju generaciju hidromasažnih bazena sa sustavom dezinfekcije vode uz pomoć soli, kao i novu varijantu saune S1, koja je posebno namijenjena za hotelske sobe i privatne objekte. Po prvi će puta su predstavljeni i suncobrani za ugostiteljstvo slovenskog proizvođača Border, s ugrađenim mjeračem brzine vjetra i automatskim zatvaranjem. Izdvajamo i MultiPower station – višenamjensku spravu koja kombinira pet sprava za vježbanje, te je odlično rješenje za manje turističke objekte koji žele ponuditi fitness sadržaj svojim gostima.

Uz cjelovit izlagački program, sajam prati i bogat i konferencijski program. Novitet ovogodišnjeg sajma Relax Adria je Wellness Architect Day koji je održan jučer, s predavanjima namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima. Petak, 15. ožujka održava se Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria postavljena je izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova, koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

Za kraj dodajmo da je sajam Relax Adria projekt časopisa Turizam info, pokrenut nakon uspješnog sajma HoReCa Adria koji se održava svake godine u studenom, no Relax Adria daje naglasak na finalno opremanje vanjskih prostora i pripremu turističkih objekata pred sezonu. Sajam svake godine posjeti više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, a osim turističkom sektoru, te arhitektima i projektantima, namijenjen je i svima ostalima koji investiraju u segment gradnje bazena, uređenja okoliša i terasa. Organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

Radno vrijeme sajma je danas od 10 do 18 sati te sutra od 10 do 17 sati. Ulaz na sajam je moguć isključivo uz ulaznicu koja se može preuzeti na www.relaxadria.com.

error: Content is protected !!