Otvoren ured Mosta: Povezati neovisne i dati im veću političku snagu @ Rijeka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ured će biti otvoren građanima svakog dana od 9 do 15 sati, a s problemima, pritužbama i prijedlozima mogu se javiti stanovnici Rijeke i šire okolice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rijeka – Most nezavisnih lista svečano je jučer otvorio ured u Rijeci, a toj prigodi uz brojne građane, simpatizere, članove, saborske zastupnike nazočio je i Božo Petrov, predsjednik Mosta.

– Most nezavisnih lista ispunjava misiju zbog koje je osnovan – povezuje nezavisne i daje im veću snagu na političkoj sceni. Vjerujemo u dobar rezultat Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima. Smatramo da su građani prepoznali da smo mi oni koji žele novo lice politike u kojem će odgovornost, poštenje i služenje na dobrobit zajednici biti temeljne vrijednosti političkog, društvenog i ekonomskog poretka Republike Hrvatske, kazao je Petrov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na otvorenju je bila prisutna saborska zastupnica Ines Strenja Linić i zastupnik, a ujedno i voditelj izbornog stožera Mosta nezavisnih lista Josip Katalinić, kao i predsjednik Liburnijske stranke Nikica Pažin.

– Otvorenjem Ureda u Rijeci, još više se želimo približiti građanima i pružiti im snažnu potporu. Želimo pozvati i građanske inicijative na udruživanje i organiziranje te stvaranje nove, bolje Hrvatske. Dolaskom Mosta na političku scenu više ništa u Hrvatskoj nije isto, građani su dobili nadu, optimizam i vjeru u bolje društvo, nakon punih 25 godina pustošenja i srozavanja ekonomskih i društvenih vrijednosti, kazala je Strenja Linić.

Voditeljica Ureda Mosta nezavisnih lista u Rijeci, otvorenog na adresi Matije Gupca 6B, je diplomirana pravnica Petra Mandić. Ured je otvoren radnim danima od 9 do 15 sati, a građani se mogu obratiti sa primjedbama, prijedlozima i problemima izravno u ured ili putem elektronske pošte (info.ri@most-nl.com).

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!