Otvoren uvid u program gospodarenja šumom: Šumoposjednici pozvani na sudjelovanje @ Lovran

…ilustracija…

Programom su obuhvaćene katastarske općine Bregi, Lovran, Oprić, dio Opatije, Poljane, Puharska, Vasansaka i Veprinac. Javna rasprava će se održati u ponedjeljak, 30. travnja u 10 sati u vijećnici općine Lovran, a prisustvovat će joj predstavnici izvođača radova i Službe, koji će održati prigodno predavanje.

Lovran – Obavještavamo šumoposjednike da će se do 30. travnja održati javni uvid u programe gospodarenja za gospodarsku jedinicu Vasanska-Lovran, javili su iz Općine Lovran, istaknuvši da su programom obuhvaćene katastarske općine Bregi, Lovran, Oprić, dio Opatije, Poljane, Puharska, Vasansaka i Veprinac.

Primjerak programa s obrascima O3 (pregled etata) i O14 (posjednici), moguće je pogledati u prostorijama općine Lovran, a sve informacije mogu se dobiti u uredu HPŠ Savjetodavne službe u uredu Čavle, Trg Hrvatskih branitelja 1, ponedjeljkom od 8 do 13 sati ili na mobilni telefon 099 311 77 23. Eventualne primjedbe mogu se upisati u za to predviđenu bilježnicu, koja će se nalaziti uz Program.

Javna rasprava će se održati u ponedjeljak, 30. travnja u 10 sati u vijećnici općine Lovran, a prisustvovat će joj predstavnici izvođača radova i Službe, koji će održati prigodno predavanje.
– Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa za gospodarenje šumama šumoposjednika, stoji u obavijesti koju je moguće pročitati na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!