Otvorena Konferencija KOM 2010 @ Opatija

wire…konferencija već 21 godinu predstavlja najnovije trendove iz područja elektronskih komunikacija…
…uz otvorenje, održan i okrugli stol na temu izgradnje telekomunikacijske infrastrukture…

Opatija – Kongresna dvorana hotela Adriatic ponovo je ugostila jednu od najznačajnijih domaćih manifestacija s područja elektronskih komunikacija – Konferenciju KOM 2010 koja se održava već 21 godinu zaredom.
Konferencija traje do srijede, a u tom vremenu predstavit će se najnoviji trendovi, tehnologiji i rješenja vezana za elektroničke komunikacije – poput video-konferencijskih poziva za kućanstva, televizijski program na zahtjev i slične ”novotarije” koje su na Zapadu već uobičajene, ali na hrvatsko tržište tek ulaze.
– Ovo je već 21. godina da organiziramo ovu Konferenciju, na kojoj uvijek predstavljamo najnovija rješenja iz sektora elektroničkih komunikacija. Tradicionalno, tematski smo podijeljeni na tri cjeline koje se obrađuju po danima – mreže i mrežne tehnologije u ponedjeljak, komunikacijske i internetske usluge u utorak te sigurnost i zaštita na mreži u srijedu, kazao je voditelj manifestacije Ante Polonijo.
Jučer je održano otvorenje konferencije, ali i centralni događaj ova tri dana – okrugli stol na temu nove zakonske regulative vezane uz izgradnje i zajedničko korištenje telekomunikacijske infrastrukture. U raspravi su sudjelovali predstavnici svih zainteresiranih strana – politike, proizvođača, providera, a dio sudionika u raspravu se uključio i putem video-zida iz Zagreba, Osijeka i Splita.
Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net