Otvorene nove prostorije Mjesnog odbora Pužev komun @ Permani

Preostali dio ovogodišnjeg budžeta članovi su iskoristiti kako bi Osnovnoj školi ”Drago Gervais” u Brešcima darovali laptop koji je uručen ravnateljici Dijani Pažin.

Matulji – Mjesni odbor Pužev komun kraj je godine obilježio druženjem povodom otvorenja prostorije u zgradi Doma Permani.

– Iskoristila bih ovu priliku da se osvrnem na prošlu godinu te na ono što smo mi, kao mjesni odbor, napravili. Dio našeg budžeta izdvojili smo za betonske klupe kod crkve u Brešcima nakon čega smo organizirali radnu akciju kojoj su se odazvali i Udruga Mučićevi zvončari te Sportsko društvo Konopaši Matulji te smo organizirali i proslavu blagdana Male Gospe, također u Brešcima, istaknula je predsjednica Mjesnog odbora Sabina Frlan.

Posljednji ovogodišnji projekt jest upravo obnova i uređenje ove prostorije u kojoj će se nastaviti održavanje sastanaka i osmišljavanje daljnjih planova rada, ali sada u mnogo ugodnijim uvjetima za koje su, kako poručuju, zahvalni Općini Matulji i svim djelatnicima koji su se za to založili. Ovo je ujedno i prva godina postojanja ovog Mjesnog odbora, a odlučili su je okončati ulaganjem u obrazovanje. Naime, preostali dio ovogodišnjeg budžeta članovi su iskoristiti kako bi Osnovnoj školi ”Drago Gervais” u Brešcima darovali laptop. Poklon je uručen Dijani Pažin, ravnateljici škole.

– Od srca se zahvaljujem Mjesnom odboru Pužev komun, ali i našoj Općini Matulji koja nam doista godinama pomaže ulažući u objekte, u naše projekte i programe, kazala je Pažin.

[nggallery id=555]

Sanja Monar / Liburnija.net

error: Content is protected !!