Otvorene prijave na 17. Liburnia Film Festival

Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2018. ili 2019. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja. Natječaj je otvoren do 15. svibnja.

Opatija – Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova da se prijave na natječaj za sudjelovanje na 17. Liburnia Film Festivalu, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 26. do 30. kolovoza.

Prihvatljivi su svi hrvatski dokumentarni filmovi završeni u 2018. ili 2019. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, odnosno svi filmovi nastali u koprodukciji ako je Hrvatska najkasnije druga koprodukcijska zemlja u nizu. U Regionalni program iznimno mogu biti izabrani i filmovi iz 2017. godine.

Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2019. a rezultati će biti poznati početkom srpnja.

Prijaviti se može putem online PRIJAVNICE na web stranicama festivala www.liburniafilmfestival.com. Na istom se mjestu nalaze i PRAVILA ZA PRIJAVU FILMA.

Peteročlani žiri LFF-a nagradit će najbolji film iz glavnog programa te najbolji regionalni film (filmovi autora i produkcija iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije).
Bit će dodijeljene i nagrade za najbolju režiju, fotografiju, montažu i dizajn zvuka, a publika će izabrati svog favorita.

error: Content is protected !!