ERSTE AD

Otvorene prijave za 12. izdanje Maškaranog klapskog maratona

Nadaleko poznata manifestacija bi svoje dvanaesto izdanje trebala doživjeti 30. siječnja 2021.g. u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji

Opatija – U ova čudna vremena, svakako nam treba pozitive, a jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru svakako je Maškarani klapski maraton koji se već 11 godina održava u Opatiji. Nadaleko poznata manifestacija bi svoje dvanaesto izdanje trebala doživjeti 30. siječnja 2021.g. u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. S koliko publike i pod kojim epidemiološkim uvjetima još se ne može znati, ali kako god da bude – bit će zabavno i originalno.

U organizaciji Udruge MKM i naredne bi godine poznate napjeve trebale zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, baš onako kako to oduvijek čine oduševljavajući brojnu publiku, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića. Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, kako za izvođače tako i za publiku. Zato, drage klape, ne čekajte – prijavite se na vrijeme!

error: Content is protected !!