Otvorene prijave za božićne poklon pakete za djecu s područja Općine Viškovo

Prijave se ne odnose na djecu koja polaze programe vrtića i obrta za dadilje na području Općine Viškovo (vrtići Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća i obrti: En Ten Tini, Din Don, Zlatni danci, Bambi, Bilbao, Hakuna Matata, Tri praščića i Mali medo)

Viškovo – Općina Viškovo i ove je godine osigurala nešto više od 100 tisuća kuna za poklon pakete za svu djecu s područja Općine Viškovo od 1 godine do navršenih 6 godina starosti, odnosno djecu predškolskog uzrasta.

Prijave se primaju od ponedjeljka, 15. studenog  do petka 26. studenog, isključivo putem elektroničke pošte. Prijave se vrše e-mailom kojem treba priložiti skenirani dokument kojim se može dokazati podatak o OIB-u ili datumu rođenja djeteta na adresu ured.nacelnika@opcina-viskovo.hr

Prijave se ne odnose na djecu koja polaze programe vrtića i obrta za dadilje na području Općine Viškovo (vrtići Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća i obrti: En Ten Tini, Din Don, Zlatni danci, Bambi, Bilbao, Hakuna Matata, Tri praščića i Mali medo). Za njih će prijavu izvršiti navedeni vrtići odnosno obrti za dadilje.

O preuzimanju poklon paketa, roditelji će biti naknadno obaviješteni.