Otvorene prijave za RCK HUB vol. 2 – šestomjesečni program edukacije i mentoriranja Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija

Imate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva? Nešto poput inovativnog pakiranja hrane, aplikacije za komunikaciju s gostima ili novog načina serviranja salate? Stvarate novi model hotela, restorana ili organizacije putovanja i zabave? Prijavite se na šestomjesečni program edukacije i mentoriranja – RCK HUB Opatija

Opatija/Rijeka – Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na besplatan šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji će se provoditi u razdoblju od studenog 2021. do travnja 2022. godine u Opatiji.

Polaznici programa će dobitiedukacije iz poduzetničkih znanja i vještina, individualno mentoriranje iposlovno savjetovanje iz područjamarketinga,organizacije i upravljanja tedigitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu.

Poslovni savjetnici imaju višegodišnje iskustvo radas turističko-ugostiteljskim sektorom – od pokretanja ugostiteljske franšize i pivovare(Vedran Jakominić – vlasnik i direktor King’s caffe’-a), razvoja digitalnih rješenja za B2B tvrtke (Višnja Željeznjak – suosnivačica tvrtke LOGIT) pa do kreacije marketinških kampanji za tvrtke kao što su Valamar, TUI, Vindija i mnogi drugi (Miroslav Varga –  Google certified trainer iz tvrtke Escape studio).

Najbolji timovi imaju priliku dobiti:

  • Zaštitu intelektualnog vlasništva (žiga ili industrijskog dizajna) prijavom Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH
  • Realizaciju prototipa (dizajn proizvoda, 3D printanje, tehnička i tehnološka dokumentacija) kulinarsko-prehrambeno-ugostiteljskih proizvoda
  • Izradu biotehnološke, kemijske ili organoleptičke analize proizvoda

Edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina održavat će se u dvorani KD ZORA, Opatija, Ulica Nikole Tesle 2 prema prethodno definiranom rasporedu.

Prijave na program su otvorene do 11. studenog na poveznici, a sudjelovanje je moguće pojedinačno ili u timu.

RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije. RCK je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanje i usavršavanje temeljeno na radu te povezivanje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Ukupna vrijednost projekta RCK RECEPT iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 01.04.2020. do 01.12.2023. godine.

Više informacija o samom projektu možete pronaći na https://www.step.uniri.hr/projekt/rck-recept/.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mailrck@uniri.hr

error: Content is protected !!