Otvorenje izložbi maškaranih udruga ‘In Bambo veritas’ i ‘Pešekani’ te programom ‘Doba vodenjaka trens plesnjak’ nastavlja se pusni program va Lovrane

 Program otvara ‘Doba vodenjaka trens plesnjak’ koji će se održati u gradskoj kuli Lovran.

Lovran – Nakon inauguracije lovranskog pusta Mileta Banditića održanog prošlog petka, karnevalski program nastavlja se već ovog vikenda.

Program otvara ‘Doba vodenjaka trens plesnjak’ koji će se održati u gradskoj kuli Lovran. Četiri kata kule obilježit će radiogramofon (vintage), dancekat (techhouse), trens plesnjak… Zagrijavanje počinje u 17 sati, a pusnu priču u kuli organizira udruga Interval u sklopu programa EPK, a vrijedi napomenuti da ovaj sjajan prostor krasi multimedijalna pusna izložba koju su priredili Boris Kačić, Albano Vučetić, Višnja Laginja, Saša Jantolek, Melita Sorola i Marko Žele…

Nastavak programa izvan kule donosi otvorenje zajedničke izložbe dvije lovranske maškarane udruge, ‘In Bambo veritas’ i ‘Pešekani’ čije će se otvorenje održati u petak, 24. siječnja u 18 sati. U fokusu izložbe bit će fotografije i kostimi koje su proteklih 25 godina postojanja zabilježili i sašili članovi udruge ‘In Bambo veritas’, a Pešekani u 10 godina. Izložbu možete pogledati utorkom, srijedom i petkom od 17 do 20 sati, četvrtkom i subotom od 10 do 13 sati, dok je nedjeljom i ponedjeljkom galerija zatvorena.

Od 20 do 21 sat u Kuli se program nastavlja uz LPK – Lovransku pusnu kumpaniju, koja će izvoditi glazbu uživo. Sviraju Emanuela Lazarić (Blondes) na gitari, Marko Žele na gitari, Boris Kačić na kongama te DJ Albano. Od 21 do 22 sata slijedi Pusni trance party, na kojem glazbu pušta DJ Altea.

FOTO/VIDEO Karneval je stigao u Lovran: Mile Banditić je na pale, a mjestom vlada maškarano ludilo

error: Content is protected !!