Otvorenje ljeta u LRH uz najbolji glazbeno-scenski program @ Opatija

Za sve goste i stanovnike Opatije program će se održavati na tri atraktivne opatijske terase: hotela Kvarner, hotela Palace-Bellevue i na novoj lokaciji – terasi uz bazen hotela Ambasador. Najljepša terasa na Kvarneru – ona hotela Kvarner – ovoga je ljeta centralno mjesto za večernje druženje s prijateljima uz vrhunske glazbene nastupe i programe. Svi programi počinju u 20.30 h i ulaz je besplatan.

Opatija – Liburnia Riviera Hoteli otvaraju ljetnu sezonu u Opatiji i predstavljaju najbogatiji glazbeno-scenski program na terasama svojih hotela do sada. Otvorenje ljeta u Opatiji održat će se u petak 15.06.2012. na terasi hotela Kvarner u 21.00 sat, javili su iz LRH.

Show program uključuje nastup najkvalitetnijih hrvatskih glazbenika okupljenih u sastav Tower of Cover kao i nastup animacijskog tima LRH koji će predstaviti ”the best of“ animacijskih i show programa koje će izvesti ovoga ljeta u hotelima LRH na Opatijskoj rivijeri.

Za sve goste i stanovnike Opatije program će se održavati na tri atraktivne opatijske terase: hotela Kvarner, hotela Palace-Bellevue i na novoj lokaciji – terasi uz bazen hotela Ambasador. Najljepša terasa na Kvarneru – ona hotela Kvarner – ovoga je ljeta centralno mjesto za večernje druženje s prijateljima uz vrhunske glazbene nastupe i programe. Svi programi počinju u 20.30 h i ulaz je besplatan.

Damir Kedžo je frontmen novoformirane grupe Tower of Cover

Druga posebna lokacija je terasa uz bazen hotela Ambasador koja postaje nova gradska lokacija za večernji izlazak i druženje. Hotel Palace-Bellevue je tradicionalno atraktivno mjesto za večernji glazbeni program i opuštanje.
Odabir novih glazbenika kao i vrste glazbe u LRH proveden je tijekom gotovo dvomjesečnih audicija na kojima su svoje programe prezentirali najkvalitetniji glazbenici iz regije. Odabrani su oni čiji glazbeni izričaj odgovara profilu i senzibilitetu budućeg novog branda Remisens koji LRH uvodi na tržište od 2013. godine.

Novost su večeri mediteranskog melosa (bossa nove, tanga i flamenca), ruskih i ciganskih šansona, romantičnih evergreena, kvalitetnih gudačkih nastupa, večeri soula kao i najboljeg jazza (evergreena i standarda kao i jazza u pop varijanti). Vrlo atraktivni će biti nastupi Fiesta Latina (latino plesačice) te nastupi animacijskih tima LRH.

Terasa hotel Kvarner
Otvorenje sezone je u petak 15.06.2012. s početkom u 21.00 sat – nastupaju Tower of Cover, skupina vrhunskih hrvatskih glazbenika s velikim glazbenim iskustvom koji su hitove iz raznih glazbenih perioda odlučili aranžirati u razne glazbene stilove i predstaviti ih u novim aranžmanima.

Ponedjeljak – Jazz night uz Tower of Cover
Utorak – Animacijski show LRH – različite izvedbe mjuzikala i scensko-glazbenih show programa u vlastitoj koreografiji LRH-ovog animacijskog tima
Srijeda – Večer mediteranske bossa nove, flamenca i tanga – nastupaju ”El Principe Bueno“ i ”La Passion Escondida Trio“ (tjedne alternacije)
Četvrtak – Večeri pod nazivom ”Night to remember“ donose ruske i ciganske šansone u izvedbi Maria Šimunovića i Zdenke Žibert, kao i nastupe evergreena u interpretaciji poznatog dua Vivien Galette, Voljena Grpca i mladih pjevačkih nada (nastupaju od srpnja)
Petak – Soul night uz jedan od najboljih hrvatskih ženskih vokala Sabrinu Habiri uz pratnju Marija Šimunovića na gitari
Subota – Gudački kvarteti u elegantnoj večeri pod zvijezdama, nastupaju kvartet Veljak i Strauss kvartet
Nedjelja – Prezentacija managementa hotela uz animacijski show LRH

Sabrina Hebiri

Izdvajamo kao posebne datume posebne glazbene programe na terasi hotela Kvarner:
08.07. Završna večer Liburnia Jazz-a uz nastup Raphael Wressling RNB Explosion
10. i 11.07. Melos Tempo – francuski oktet
19.07. / 02.08. / 22.08. Beatles Revival – najpopularnije uspješnice i evegreeni Beatlesa
27.07. / 10.08. Fiesta Latina – najatraktivniji show ovoga ljeta sa vrućim latino plesačicama i u snažnom latino ritmu

Terasa uz bazen hotela Ambasador
Srijeda – ruske i ciganske šansone (Mario Šimunović i Zdenka žibert) u izmjeni sa najboljim soul izvedbama Sabrine Habiri i Marija Šimunovića
Petak – Najbolji jazz u gradu uz Spart Jazz Trio
Nedjelja – Večer vina i gitara, nastupaju La Passion Escondida Trio (flamenco gitare) i Damir Kedžo (u alternaciji) uz posebnu ponudu najboljih hrvatskih vina

Terasa hotela Palace Bellevue
Srijeda, petak – animacijski show program LRH
Četvrtak – Dancing under the stars uz nastup 3 u 1 Dalmatinac banda
Nedjelja – Jazz night uz Spart Jazz Trio i Lemon 3 – jazz standardi i jazz s prizvukom pop-a u vrhunskoj glazbenoj izvedbi

[nggallery id=244]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!