FOTO: Otvoreno natjecanje Gastro 2014. @ Opatija

natjecanje_gastro_2014_opatija

Natjecanje je otvoreno u Villi Antonio, gdje su okupljene pozdravili gradonačelnik Ivo Dujmić i ravnateljica Ksenije Beljan.

Opatija – Jučer je otvoreno Gastro 2014. natjecanja u turističkim disciplinama koje Hotelijersko–turistička škola Opatija organizira u suradnji s Primorsko–goranskom županijom, Upravnim odjelom za odgoj i obrazovanje te Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih RH-a.

natjecanje_gastro_2014_opatija_1

Regionalna natjecanja istovremeno se provode u 4 regije, koju čine: I regija- Središnja Hrvatska, II regija-Istočna Hrvatska; III regija- Sjeverno hrvatsko primorje; IV regija- Južna Hrvatska. U našoj, III regiji su škole Istarske, Primorsko –goranske i Ličko-senjske županije.

Od 18 škola u ove tri županije koje izvode ugostiteljsko – turističke programe svoje sudjelovanje na natjecanju prijavile su Srednja škola Vladimir Gortan, Buje; Srednja škola Eugena Kumičića Rovinj; Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula; Turističko –ugostiteljska škola Antona Štifanića, Poreč; Srednja škola Ambroza Haračića, Mali Lošinj; Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir, Krk i Ugostiteljska škola te Hotelijersko –turistička škola iz Opatije.

Na natjecanju u 3 discipline ( Poslovanje recepcije hotela, Poslovanje putničke agencije, Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije PGŽ, Opatija) sudjelovat će 20 učenika i 35 mentora. Učenici se natječu pojedinačno, modularno na hrvatskom i jednom stranom jeziku.

Fotogaleriju s otovorenja natjecanja možete pogledati na ovom linku

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!