FOTO: Otvoreno prvenstvo Hrvatske za mlađe nade – Najmlađi opatijski vaterpolisti deveti u Hrvatskoj

Pod trenerskom palicom Damira Glavana i Danijela Kancijanića za Opatiju su na ovom prvenstvu nastupili Neo Bradetić, David Vičić, Nino Dešić, Dominik Kolak, David Vukelić, Len Dujmić, Damjan Rubeša, Marko Spes, Mauro Liber, Patrik Mandekić, Viktor Šuša, Bartol Kolanović, Jakov Mišković i dva odlična mlada vaterpolista iz Crikvenice na posudbi, Fran Pavlić i Bože Galić. Nekoliko fotografija s utakmice pogledajte na ovom linku

Volosko – Najmlađi opatijski vaterpolisti rođeni 2006. i mlađi osvojili su odlično deveto mjesto na otvorenom prvenstvu Hrvatske koje se proteklog vikenda odigralo u Rijeci, na bazenima Kantrida. Opatijci su u svojoj grupi poraženi od splitskog Jadrana 4 : 9 te nesretno od Mladosti 7 : 9 što ih je automatski gurnulo u skupinu za razigravanje od 9. – 12. mjesta gdje su zatim redom pobjeđivali Solaris 8 : 6, Okruk 9 : 6 i u odlučujućoj utakmici za 9.mjesto dubrovački Jug CO 7 : 6.Bilo je vidljivo kako turnir odmiče da Opatijci igraju sve sigurnije i bolje pa ostaje dojam da je uz malo sreće plasman mogao biti puno bolji.

Pod trenerskom palicom Damira Glavana i Danijela Kancijanića za Opatiju su na ovom prvenstvu nastupili Neo Bradetić, David Vičić, Nino Dešić, Dominik Kolak, David Vukelić, Len Dujmić, Damjan Rubeša, Marko Spes, Mauro Liber, Patrik Mandekić, Viktor Šuša, Bartol Kolanović, Jakov Mišković i dva odlična mlada vaterpolista iz Crikvenice na posudbi, Fran Pavlić i Bože Galić.

Rezultati :
HAVK Mladost : Opatija 9 : 7 ( 1 : 0, 1 : 1, 3 : 4, 4 : 2 )
Opatija : Jadran 4 : 9 ( 1 : 3, 1 : 2, 1 : 2, 1 : 2 )
Solaris : Opatija 6 : 8 ( 0 : 5, 3 : 0, 1 : 2, 2 : 1 )
Okruk : Opatija 6 : 9 ( 1 : 2, 2 : 1, 2 : 1, 1 : 5 )
Opatija : Jug CO 7 : 6 ( 2 : 1, 0 : 1, 3 : 3, 2 : 1 )

Nekoliko fotografija s utakmice pogledajte na ovom linku

Danijel Liber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!