Otvoreno prvenstvo Rukavca do 12 godina iz kalendara HTS-a

tenis_rukavac_open_2014 (1)

Turnir je bio 5 jakosne kategorije, održan je na tenis terenima sportskog centra ”Damar“, a da sve protekne u najboljem redu potrudio se sudac Darko Sušanj.

Rukavac – Iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza 24. i 25. svibnja, održano je Otvoreno prvenstvo Rukavca za djevojčice i dječake do 12.godina u organizaciji Tenis kluba Rukavac.

tenis_rukavac_open_2014 (2)

Od 16 prijavljenih dječaka pobjednik turnira je Anton Šarunić, drugo mjesto osvojio je Alen Bill, a treće mjesto podijelili su Roko Bašković i Dominic Zorović. I djevojčica je bilo prijavljeno 16, prvo mjesto osvojila je Daniela Hunčak, drugo mjesto pripalo je Maji Stanić, dok su treće mjesto podijelile Lucija Jović i Renata Hunčak.

Na kraju je je odigran i turnir parova. U muškoj konkurenciji slavili su par Šarunić/Bill ispred para Bašković/Zorović. U konkurenciji cura 1. mjesto osvojile su par Hunčak/ Hunčak ispred para Stanić/ Biondić. Turnir je bio 5 jakosne kategorije, održan je na tenis terenima sportskog centra ”Damar“, a da sve protekne u najboljem redu potrudio se sudac Darko Sušanj.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!