Outdoor vikend u Mošćeničkoj Dragi

Učka Trail 2021. / 11.09.2021.

Učka Trail jedinstven je spoj planine i mora, mediteranske klime, raznolike šumske flore, zelenog i plavog, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, otoke i Istru na zapadu. Učka Trail nije samo utrka, već jedinstveno iskustvo i putovanje kroz očuvani krajolik Parka prirode Učka.

Sve detalje možete saznato OVDJE.

Četvrto izdanje MTB & Gravel Učka climb 2021. / 12.09.2021.

Dragi biciklisti,
zajedno sa Turističkom zajednicom Mošćenička Draga pozivamo vas na četvrto izdanje MTB & Gravel Učka climb 2021. Uz Turističku zajednicu potporu u organizaciji dali su nam Giant Hrvatska, tvrtka Login d.o.o. i tvrtka Učka – konzalting d.o.o.

Planina Učka, sa svojih 1.400 m nadmorske visine, izazov je mnogih planinara i biciklista te je pravi ispit izdržljivosti za svakog pojedinca. Od prekrasne morske plaže u Mošćeničkoj Dragi do vrha Vojak na Učki dijeli Vas 29 kilometara planinskih cesta s pogledom na more i planine od kojeg se punite snagom kad vam snage ponestaje. Osvojiti Učku od mora do vrha pokušali su mnogi rekreativci, ali osvojiti ga u najkraćem mogućem vremenu je nešto sasvim drugačije i izazovnije za tijelo i duh. Pomaknite svoje granice malo više! Pridružite nam se na još jednom izazovnom putovanju od nule do 1.400 metara nadmorske visine!

 

error: Content is protected !!