Ovaj četvrtak besplatno online predavanje na temu kreativnosti

Predavanje će održati članica udruge Tajana Topo Kero, magistra socijalnog rada, koja je uz svoju bazičnu struku završila i edukaciju za gestalt psihoterapeuta te je pohađala je i edukativne radionice iz art terapije.

Opatija – Udruga Kulturni front organizira besplatno online interaktivno predavanje „Što je kreativnost?“ ovog četvrtka, 2. prosinca, u 18 sati.

– Što je kreativnost? Može li se biti kreativan i bez umjetničkog talenta? Da li je kreativnost rezervirana isključivo za umjetničko izražavanje? Kako osvijestiti i potaknuti vlastitu kreativnost? Ako vam ova pitanja zvuče zanimljivo i znatiželjni ste čuti odgovor na njih, pridružite se online zabavnom i edukativnom predavanju „Što je kreativnost?“, kojeg organizira opatijska Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front. Cilj predavanja je razbiti predrasude i mitove vezane uz kreativnost te samim time osvijestiti kod sudionika njihov vlastiti kreativni potencijal, uz prezentaciju malih trikova kako potaknuti vlastitu kreativnost. Sudjelovanje na ovom online predavanju je besplatno, a organizatori mole zainteresirane da se s ciljem dobivanja linka za pristup predavanju jave na e-mail kre.art.ivni-kantun@kulturnifront.hr ili u inbox Facebook stranice udruge Kulturni front, poručili su organizatori.

Predavanje će održati članica udruge Tajana Topo Kero, magistra socijalnog rada, koja je uz svoju bazičnu struku završila i edukaciju za gestalt psihoterapeuta te je pohađala je i edukativne radionice iz art terapije. Velika je zaljubljenica u kreativnost, koju uživa primjenjivati i u profesionalnom i u privatnom životu.