Ovaj vikend na rasporedu Vološćanska noć uz Gustafe

Gustafi

Gustafi

Kako su najavili organizatori fešta će se održati ove subote, 18. lipnja, a bogat program trajat će cijeli dan. Detalje provjerite u nastavku teksta…

Volosko – Po mišljenju većine feštara našeg kraja Vološćanska noć je jedna od onih fešti koja se nikako ne smije propustiti. Kako su najavili organizatori fešta će se održati ove subote, 18. srpnja, a bogat program trajat će cijeli dan.

Subotnji program otvorit će kartadori u 10 sati kada starta turnir u briškuli i trešeti na Brajdici. Ljubitelji umjetnosti moći će uživati u izložbi koja će biti postavljena na ispred bivšeg restorana Romano. U 20:30 sati počinju dječje igre poput trčanja u vreći ili pak s jajem na žlici, a za animaciju su zaduženi Valerio Benčić Vale i DJ Tommy, nakon čega slijedi Disco dance. Izbor za najbolji pivski trbuh na rasporedu je u 21:30, a štala u režiji Gustafa kreće u 22:30 sati. Legendarna kukanja na rasporedu je sat vremena kasnije, nakon čega slijedi fešta do jutarnjih sati uz Gustafe i DJ-a.

Također, za sav promet, od 18. srpnja od 8 sati do 19. srpnja u 4 ujutro biti će zatvoren dio nerazvrstane ceste Obala Frana Supila.

Podjestimo, ljetne manifestacije u Voloskom pod nazivom ‘Ljeto na Volosken’ započele su Memorijalni vaterpolo turnirom ‘Krunoslav Brguljan’, zatim slijedi Vološćanska noć, a Klape na Mandraće zakazane su za 24. srpnja. Dječji vikend na rasporedu je od 30. srpnja do 1. kolovoza, dok će kalendar manifestacija krajem kolovoza tradicionalno zatvoriti likovna manifestacija ‘Mandrać’.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!