Ove nedjelje Dan otvorenih vrata Planinarskog društva ”Opatija“

Prijepodnevni dio programa odvijat će se ispred opatijske tržnice, a poslijepodnevni u Kulturnom domu Zora. Što su sve pripremili provjerite u nastavku teksta…

Opatija – Planinarsko društvo „Opatija“ organizira u nedjelju 14. travnja. Dan otvorenih vrata, čiji je osnovni cilj približiti široj javnosti njegove bogate programe i raznorodnu djelatnost, ali i doprinijeti promicanju planinarstva općenito.

— Riječ je o jednom od najstarijih i najvećih planinarskih društava u Hrvatskoj te jednoj od najvećih udruga na području Primorsko-goranske županije i Grada Opatije. Prijepodnevni dio programa odvijat će se ispred opatijske tržnice (u slučaju kiše u Kulturnom domu Zora), gdje će građani od 9 do 12 sati moći dobiti više informacija o aktivnostima, ustroju i povijesti opatijskog planinarskog društva te saznati kako se i sami mogu uključiti u njegov rad. Poslijepodnevni dio programa odvijat će se u Kulturnom domu Zora od 15 do 18 sati, gdje će se građani, osim sa samim radom Društva, moći upoznati i s planinarskom opremom te pogledati fotografije s održanih društvenih izleta, planinarskih škola za djecu i odrasle, radnih akcija u planinarskom domu na Poklonu i na planinarskim putovima koje opatijski planinari održavaju, ali i prisjetiti njihova rada i aktivnosti u proteklih gotovo sedam desetljeća. Dan otvorenih vrata zaključit će Ivana Eterović predavanjem i projekcijom fotografija Što možemo naučiti od američkih nacionalnih parkova?, koje će se održati isti dan u 18 sati u Kulturnom domu Zora, najavili su iz Planinarskog društva Opatija.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net