Ove nedjelje Dani morskih plodova u Mošćeničkoj Dragi uz tenora Marka Škugora i Grooverse

Program otvara nastup Riccarda Staraja & Midnight blues banda koji će 23. kolovoza s početkom u 21 sat nastupiti u Cocco beach baru na plaži Sipar.

Grooversi

Mošćenička Draga – Nakon manifestacija Italia in Arte e cultura te malonogometnog turnira 3na3 u Brseču, bogat kulturno zabavni program nastavlja se i ovog vikenda. Program otvara nastup Riccarda Staraja & Midnight blues banda koji će 23. kolovoza s početkom u 21 sat nastupiti u Cocco beach baru na plaži Sipar.

Vrhunac zabavnog djela programa zacijelo će biti manifestacija ‘Dani morskih plodova’ koja će se održati u nedjelju, 25. kolovoza s početkom u 21 sat. Organizatori iz Turističke zajednice Mošćenička Draga pripremili su bogatu gastro ponudu te zanimljiv zabavni program. Publici u Mošćeničkoj Dragi zapjevat će jedan od najpopularnijih hrvatskih tenora Marko Škugor, kojeg oduševljena publika naziva i hrvatskim Jose Carrerasom. Marko Škugor višestruko je nagrađivani pjevač iz Šibenika koji se nakon nastupa u mnogim priznatim klapama posvetio samostalnoj karijeri. Uz Škugora publiku će zabavljati sve popularniji band Kvarnera i Istre, Grooversi, koji će svojim energičnim nastupom rasplesati publiku do kasno u noć.

error: Content is protected !!