Ove nedjelje humanitarna utakmica u čast Zvonimiru Lenžeru @ Matulji

Zvonimir Lenžer

Zvonimir Lenžer

– Za sve prisutne rezervirano je 400 majica, koje će prijatelji kluba dijeliti na ulazu u dvoranu! Sav prikupljeni prihod donirat će se na utakmici obitelji preminulog Zvonimira! Nadamo se velikom odazivu i radujemo se vašem dolasku, poručili su organizatori.

Matulji – Rukometni klub “Matulji” organizira humanitarnu utakmicu u čast nedavno preminulog osnivača i trenera rukometnog kluba iz Matulja, Zvonimira Lenžera, koja će se odigrati u istom terminu kao i prvenstvena utakmica 20. kola 2. HRL Zapad između RK “Matulja” i RK “ZG Dubrava”.

– Humanitarna utakmica će se odigrati u nedjelju, 17. travnja, s početkom u 17 sati u školskoj sportskoj dvorani u Matuljima. Cijena ulaznice za svakog pojedinca je 30 kuna, a u cijeni je uključena prigodna majica u čast našeg Zvonimira! Za sve prisutne rezervirano je 400 majica, koje će prijatelji kluba dijeliti na ulazu u dvoranu! Sav prikupljeni prihod donirat će se na utakmici obitelji preminulog Zvonimira! Nadamo se velikom odazivu i radujemo se vašem dolasku, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!