Ove subote ne propustite 2. Svjetsko prvenstvo va pukalnicah @ Caffe bar Barić

ARHIVA: Zajednička fotka pred početak natjecanja

– Nadamo se da će odaziv bit veći nego lane i molimo vas da municiju za vaš kalibar pukalnice donesete sa sobun, magar ćemo imet rezervi va skladištu aš nan je Trump poslal donaciju – ma veli kalibri, poručili su organizatori.

Opatija – 2. Svjetsko prvenstvo va pukalnicah na rasporedu je ove subote, 26. kolovoza, ispred caffe bara Barić. Prijave se zaprimaju od 16 do 17 sati, a svečano otvaranje i prigodni program zakazan je od 17 do 17:20 dok je početak prvenstva u 17:30 sati.

– Gara je va muškoj i ženskoj konkurencije, a ako bude mićeh ćemo ih rasporedit va te konkurencije. Pobjednici dobivaju medalje za prva tri mesta, a za sliku Claudia Franka bit će pripetavanje naj ženske i naj muškega pa ki kega i kako ki kega. Ako ki donese kakov kolač, ali ča drugo nećemo mu zamerit aš će upotpunit doživjaj da nan bude lepše. Nadamo se da će odaziv bit veći nego lane i molimo vas da municiju za vaš kalibar pukalnice donesete sa sobun, magar ćemo imet rezervi va skladištu aš nan je Trump poslal donaciju – ma veli kalibri. Pravila ćete doznat na licu mjesta i nisu zaguljena. Nadamo se velikom odazivu i dolasku Lumberi aš ipak se sa njimi puca. Pridite, vole vas judi od lumbera i javorike – Opatijci z lumbera doma, poručili su organizatori prvenstva – Dule, Vale, Koko, Darko, Edo, Goro, Lučo, Jadranko, Dario, Renata, Silvija, Sandra, Jerko i Dragan.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!