Ove subote održava se 6. Večer klapa va Leprince @ Veprinac

Arhiva: Klape u Veprincu

Arhiva: Klape u Veprincu

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a organizator Kulturno društvo Leprinac i domaćini klapa Mirakul organiziraju i malu ugostiteljsku ponudu.

Veprinac – Prekrasan ambijent veprinačkog Starog grada, u subotu 12. srpnja u 20.30 sati ugostit će brojne ženske i muške klape na još jednoj, šestoj po redu, manifestaciji ‘‘Večer klapa va Leprince’‘.

Nastipit će muška klapa Castrum Veleris iz Buja, ženska klapa Roč, Zvonejski kanturi, ženska klapa Kamelija iz Opatije, muška klapa Skalin iz Matulja, ženska klapa Rožice iz Šapjana, muška klapa Bukaleta iz Pazina, ženska klapa Volosko, muška klapa Škvadra iz Košana (SLO), ženska klapa Puntape iz Novog Vinodolskog, te domaćini, muška klapa Mirakul iz Veprinca.

– Svaka klapa otpjevati će po dvije pjesme i to isključivo a capella – bez instrumenata, a što je možda i jedan od razloga što svake godine ima sve više posjetitelja koji uživaju u odlučnoj klapskoj pjesmi. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a organizator Kulturno društvo Leprinac i domaćini klapa Mirakul, kazala je Zorica Sergo.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!