ERSTE AD

Ove subote održava se jedina dječja reduta u našem kraju, nakon toga Pusni tanci @ Lovran

...ilustracija...

…ilustracija…

Za one najmlađe, s početkom u 16 sati održava se jedina ”preživjela” prava dječja reduta u našem kraju, u organizaciji Pusnog društva Toronjera te uz pomoć Općine Lovran koja je osigurala darove za sve mališane koji se odazovu pozivu na ples i zabavu pod maskama, i to uz slobodan ulaz.

Lovran – Veselo će biti ove subote, 25. veljače, u Restoranu Kvarner, gdje će uz feštu uživati ljubitelji maškara svake dobi. Za one najmlađe, s početkom u 16 sati održava se jedina ”preživjela” prava dječja reduta u našem kraju, u organizaciji Pusnog društva Toronjera te uz pomoć Općine Lovran koja je osigurala darove za sve mališane koji se odazovu pozivu na ples i zabavu pod maskama, i to uz slobodan ulaz.

U večernjim satima zabavljat će se oni nešto stariji, jer na istom mjestu Pusni tanac započinje u 20 sati, i potrajat će do ranih jutarnjih sati.
– Zahvalni smo Općini Lovran što nam je omogućila darove za svu djecu, kao i restoranu Kvarner koji nam je i ove godine pružio domaćinstvo za ova događanja, kazao je uime Toronjere Radovan Trinajstić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!