Ove subote održava se Opatijski sportski dan @ Sportska dvorana

sportska_dvorana_marino_cvetkovic_procelje

Ovom prilikom Športski savez Grada Opatije predstavit će i brošuru ”Pregled opatijske sportske zajednice riječju i slikom“, u kojoj su navedeni svi najznačajniji podaci o sportskim klubovima koji djeluju na području Grada Opatije, s naglaskom na poziv prvenstveno mladima, pa onda i svima ostalima da se aktivno bave sportom, poručili su iz Sportskog saveza grada Opatije.

Opatija – U subotu, 13. rujna na trgu ispred Sportske dvorane ”Marino Cvetković“ održat će se ”Opatijski sportski dan“, manifestacija kojom će se ujedno obilježiti i Hrvatski olimpijski dan.

Na prostoru ispred dvorane prisutnima će se predstaviti sportske udruge koje djeluju na području Grada Opatije, dok će se u samoj dvorani odvijati sportski program koji će uključivati rukomet, mali nogomet, aerobic, trening osoba s invaliditetom, odbojku, tenis, stolni tenis, badminton, košarku, karate i borilačke sportove.

Osim sadržaja na prostoru dvorane na programu će biti i ”Hodanjem do zdravlja“ – nordijsko hodanje i pješačenje opatijskom povijesnom stazom Carmen Sylva za umirovljenike, ostalo građanstvo i djecu.

Cijeli događaj bit će popraćen zabavno-edukativnim programom uz voditelje i glazbu. Pozivamo sve zainteresirane da svojim prisustvom uveličaju ovaj praznik opatijskog i hrvatskog sporta! Ovom prilikom Športski savez Grada Opatije predstavit će i brošuru ”Pregled opatijske sportske zajednice riječju i slikom“, u kojoj su navedeni svi najznačajniji podaci o sportskim klubovima koji djeluju na području Grada Opatije, s naglaskom na poziv prvenstveno mladima, pa onda i svima ostalima da se aktivno bave sportom, poručili su iz Sportskog saveza grada Opatije.

Osim što ima svojstvo statističke i dokumentarističke publikacije, brošura će poslužiti i kao vodič kroz sve registrirane sportske klubove učlanjene u Športski savez Grada Opatije s podacima o tome gdje i kako ih se može pronaći i priključiti im se bilo rekreativno ili s natjecateljskim ambicijama.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!