Ove subote održava se prvo ovogodišnje izdanje Ekološkog sajma Opatija

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.

Opatija – Ove subote, 15. veljače održat će se prvo ovogodišnje izdanje 11. Ekološkog sajma Opatija, u organizaciji Udruge Žmergo.

Svima poznata lokacija – opatijski Mrkat, ponovno će, u razdoblju od 9 do 13 sati, biti mjesto okupljanja mnogobrojnih eko certificiranih proizvođača koji će građanima Opatije i svim njezinim posjetiteljima ponuditi svoje eko proizvode.

– Posjetitelje će dočekati šarolika ponuda ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: med, proizvodi od aronije (sadnice, voćni sok, džem, čaj), mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi, proizvodi od konoplje, eko lješnjaci te proizvodi od istih, zdravi namazi i prerađevine od voća i povrća, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovito bilje, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogi drugi zanimljivi i korisni artikli. S veseljem objavljujemo da od ove godine sretne posjetitelje sajma očekuju i nagrade iznenađenja, te ovim putem pozivamo sve građanke i građane, prolaznike i zaljubljenike u domaće proizvode da nam se pridruže u Opatiji, ove subote od 09 do 13 sati, poručili su iz Žmerga.

error: Content is protected !!