Ove subote vaterpolo turnir & Let’s rock Volosko

Po završetku turnira slijedi proglašenje pobjednika i započinje tradicionalni koncert “Let’s Rock Volosko” u organizaciji udruge Boem.

Volosko – Ovu subotu, 11. kolovoza u Voloskom na plivalištu i vaterpolo platou održat će se dvije manifestacije. S početkom u 14 sati započet će prva po redu Vaterpolo divlja liga – Volosko 2012., a na jednom od najatraktivnijih plivališta snage će odmjeriti ekipe VK Kvarner Express ’84, VK Pešekani, VK Oluja, VK Volosko, VK Grbavci, ŽVK Primorje, VK Vavek Žedni – Rijeka, VK Marendari – Rijeka.

Turnir će biti sastavljen u dvije glavne skupine, a pobjednici skupina igrat će finale za 1. mjesto turnira, drugoplasirane ekipe borit će se za 3. mjesto te trećeplasirane ekipe za 5. mjesto.

Po završetku turnira slijedi proglašenje pobjednika i započinje tradicionalni koncert “Let’s Rock Volosko” u organizaciji udruge Boem. Na ovogodišnjem koncertu nastupit će sljedeći bendovi: The Shaiones, Gerilla band, Posljednji bunker, Muhe Bez Glave, Tandemi Prošlog Sjećanja, Krematorium, Syleth, Strings i Agony Cell. Ulaz na koncert je besplatan.

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!