Ovog četvrtka mobilni šalter MUP-a boravit će na području Liburnije

policija_logo

Pokretno vozilo, u vremenu od 8:30 do 10 sati nalazit će se ispred zgrade mjesnog odbora Jurdani (Jurdani 64), pola sata kasnije vozilo će se nalaziti ispred Mjesnog odbora Veprinac (Tumpići bb), a svi građani do 12 sati moći će koristiti usluge istog. U 13 sati usluge pokretnog šaltera biti će dostupne mještanima Mošćeničke Drage na adresi Trg Slobode 7.

Opatija, Matulji, Mošćenička Draga – Ovog četvrtka, 05. veljače, na području Liburnije nalazit će se mobilni šalterski ured MUP-a.

Damir Brnas - načelnik PP Opatija

Damir Brnas – načelnik PP Opatija

– Pokretno vozilo, u vremenu od 8:30 do 10 sati nalazit će se ispred zgrade mjesnog odbora Jurdani (Jurdani 64), pola sata kasnije vozilo će se nalaziti ispred Mjesnog odbora Veprinac (Tumpići bb), a svi građani do 12 sati moći će koristiti usluge istog. U 13 sati usluge pokretnog šaltera biti će dostupne mještanima Mošćeničke Drage na adresi Trg Slobode 7. Naime, Ministarstvo unutarnjih poslova RH u cilju poboljšanja kvalitete suradnje i pružanja usluga građanima pokrenulo projekt Mobilnog šalterskog ureda sa svrhom da se građanima, a poglavito onima kojima je otežan dolazak u službene prostorije policijski postaja ili uprava, omogući na licu mjesta zaprimanje zahtjeva za prijavu prebivališta, osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i registracije vozila, stoji u pozivu koji potpisuje Damir Brnas, načelnik PP Opatija.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!