Ovog petka ne propustite ‘Jesensku večer u restoranu Istranka’

Uz fini degustacijski meni na bazi vrganja, gostima će se predstaviti istarski vinar Benvenuti te OPG Franković iz Medveje…

Opatija – Ovog petka, 16. listopada u 19 sati u restoranu Istranka počinje jedno ukusno eno i gastro druženje. Gosti večeri su cijenjeni vinar Benvenuti koji će se predstaviti s paletom vina te OPG Franković iz Medveje sa svojim friško mljevenim maslinovom uljem, odnosno kupažom belice i leccina.

Večer će popratiti i degustacijski meni kojim će dominirati i jesenji plodovi poput maruna i vrganja. Carpaccio od vrganja otvorit će meni, a pratit će ga Rose 2019., zatim slijedi brusketa od vrganja s kobasicom od jelena te friška Malvazija iz 2019. i rižoto od buče s tostiranim košticama i bučinim uljem koji će biti sljubljen s etiketom Cardio rosso 2018. Biftek u umaku od brusnica s ravijolom od vrganja i Anno domini 2016. bit će posluženi za glavno jelo, dok će meni zaokružiti semifreddo od marna punjen malinama uz Corona grande iz 2019. godine.

Organizatori iz restorana Istranka pozivaju vas da im se pridružite na ovoj eno i gastro poslastici, a za sve dodatne informacije i rezervacije možete nazvati 051271835.

error: Content is protected !!