Ovog petka predstavljanje knjige ”6 milimetara“ Josipe Pavičić @ Opatija

Predstavljanje će se održati u prostoru knjižnice

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“.

Opatija – Gradska knjižnica i čitaonica „Viktor Car Emin“ organizira predstavljanje knjige „6 milimetara“ Josipe Pavičić. Predstavljanje će se održati u petak, 26. siječnja u 18 sati u Kulturnom domu ”Zora“.

– Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima – od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost – vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina: voljeti sebe bez obzira na sve, prihvatiti sebe, druge i sve događaje, odlučivanje, opraštanje, zahvalnost i smisao, stoji u najavi.

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!