Ovog petka sprema se velika fešta – Vološćanska noć uz Maura Staraja & La Bandu @ Volosko

mauro staraj i patricija radetić

Pozivamo seh na najveću i najpoznateju feštu na Kvarneru, jer ovo je naš najveći nastup u sklopu ljetne ”Nutra van” turneje na kojoj promoviramo naš album ”Ovako se to dela”. Dogovorili smo sve s onen gore, platili smo predujam za lepo vreme, i morete bit sigurni da će ovo bit jena luda fešta uz super atmosferu, zaključio je Staraj.

Volosko – Začetak ljetnih ribarskih fešti bio je upravo na Voloskom, stoga smo i za ovu godinu pripremili Vološćansku noć za pamćenje, tradicionalnu ribarsku feštu kojoj će prethoditi sportski program, a sve će se odviti u petak, 18. srpnja, već od 18 sati kada će krenuti lagano zagrijavanje uz DJ Ilda, kazala je Patricija Radetić uime organizatora koji su najavili ovogodišnju Vološćansku noć.

U 19 sati svoje će vještine pokazati pomladak DVD-a Opatija na pokaznim vježbama, a nakon toga nastupit će Mažoretkinje grada Opatije i demonstrirati koreografije koje su im donijele brojna priznanja i medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Atmosferu će podignuti Zumba Show Dance uz atraktivne plesačice od 21 sat, a kasni večernji sati rezervirani su za ples i zabavu uz matuljske dečke iz Trija Bajs te glavnu zvijezdu večeri – Maura Staraja i grupu La banda.

Kukanja @ Volosko

Kukanja @ Volosko

– Ne smijemo zaboraviti tradicionalnu kukanju na kojoj će najvještiji imati priliku od 22.30 sati popesti se po namašćenom palu i dograbiti pršut, a prijave će se primati tijekom čitave večeri. Naravno, sve posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda uz neizostavne frigane lignje, srdelice i pedoće, ali i roštilj za ljubitelje mesa, kazala je Radetić, zahvalivši se MO Volosko, Gradu Opatiji te svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Veliku feštu i dobar provod najavio je i Mauro Staraj, koji je kazao da će se uz veliki i snažni razglas potruditi da se čuju sve do Matulja.

– Pozivamo seh na najveću i najpoznateju feštu na Kvarneru, jer ovo je naš najveći nastup u sklopu ljetne ”Nutra van” turneje na kojoj promoviramo naš album ”Ovako se to dela”. Dogovorili smo sve s onen gore, platili smo predujam za lepo vreme, i morete bit sigurni da će ovo bit jena luda fešta uz super atmosferu, zaključio je Staraj.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!