Ovog puta bez tehničkih grešaka: Luiza Sandalj ponovo izabrana za direktoricu Turističke zajednice @ Lovran

Luiza Sandalj

Luiza Sandalj

Na ponovljenom natječaju, članovi Turističkog vijeća ponovo su većinom glasova podržali Sandalj, omogućivši joj tako nastavak već započetog ”mandata” prve osobe lovranskog turizma.

Lovran – Luiza Sandalj ponovo je imenovana na poziciju čelne osobe Turističke zajednice Lovran, a na novoj će dužnosti početi, odnosno nastaviti raditi, od ponedjeljka. Podsjetimo, nakon što je Vojko Brubnjak nakon dva desetljeća vođenja TZ Lovran početkom godine otišao u mirovinu, Sandalj je temeljem javnog natječaja izabrana za njegovu nasljednicu.

Međutim, zbog proceduralne greške natječaj je poništen nakon što je Sandalj već stupila na funkciju, te se čitava priča morala ponoviti.

Na ponovljenom natječaju, članovi Turističkog vijeća ponovo su većinom glasova podržali Sandalj, omogućivši joj tako nastavak već započetog ”mandata” prve osobe lovranskog turizma. Do stupanja na funkciju direktorice TZ Lovran radila je u Liburnia Riviera Hotelima kao kongresni menadžer, projektni menadžer u Istarskim toplicama te voditelj grupne prodaje u Jadranka hotelima.

Uz formalno obrazovanje koje je stekla na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, stekla je i kvalifikacije za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!