[VIDEO] Ovog Valentinova ‘All you need is love’ u opatijskom Gervaisu

Tolju će pratiti vrhunski glazbenici u sastavu Ivan Popeskić na klaviru, Branimir Gazdik na bubnjevima, Ivan Pešut na gitari i Henry Radanović na bass gitari.

Opatija – Festival Opatija vas poziva da najromantičniju noć u godini provedete u dobrom društvu na svečanom koncertu Marka Tolje u velikoj dvorani centra Gervais.

Omiljeni riječki pjevač i kantautor svojim će ljubavnim pjesmama uživo u nedjelju, 14. veljače 2021. uljepšati večer zaljubljenima i onima koji će to tek postati. Markov jedinstveni vokal i neodoljivo šarmantnu izvedbu svjetskih evergreena ‘Fly me to the moon’, ‘Sway’, ‘Yesterday’ i vlastitih hitova poput ‘O tebi ovisan’, ‘Sve što nisam ja’, ‘Sva blaga ovog svijeta’, ‘Zaplesale su sjene’, ‘Putujem’ pratit će vrhunski glazbenici u sastavu Ivan Popeskić na klaviru, Branimir Gazdik na bubnjevima, Ivan Pešut na gitari i Henry Radanović na bass gitari.

Za čarobno Valentinovo za pamćenje u romantičnoj atmosferi opatijskog Gervaisa All you need is love uz fenomenalnog Marka Tolju i bend.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna i 80 kuna s popustom za studente i umirovljenike koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais. Ulaznice su u prodaji u online sustavu Mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji.

Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

error: Content is protected !!