Ovog vikenda jedri se tradicionalni ACI Cup Optimist, naredni vikend na rasporedu jedrenje do Suska

Ovog vikenda jedri se tradicionalni ACI Cup Optimist, naredni vikend na rasporedu jedrenje do Suska

Arhiva

Već slijedećeg vikenda zaljubljenike u adrenalinsko jedrenje očekuje još jedna regata u organizaciji YC Croatia- „Susak za dvoje“ i Susak za posade“, koja se jedri na relaciji Ičići- otok Susak-Ičići.

Ičići – Sedamdesetak sudionika očekuje se na tradicionalnom ACI Cupu Optimist koji će se ovog vikenda, 14. i 15. studenoga održati u Ičićima, u organizaciji Yacht Cluba Croatia. Pored pedesetak Optimista, na regati će ove godine sudjelovati i jedriličari u klasama laser, 420 i 470.

U subotu, 14. studenoga, prijave za regatu počinju u 8 sati dok je start prvog dana jedrenja predviđen u 11 sati. U nedjelju 15. studenoga, start je predviđen u 10 sati, a proglašenje pobjednika u 16 sati.

Sve organizacijske i sportske aktivnosti održat će se u skladu s uputama Civilnog stožera i preporučenim epidemiološkim mjerama.

Već slijedećeg vikenda zaljubljenike u adrenalinsko jedrenje očekuje još jedna regata u organizaciji YC Croatia- „Susak za dvoje“ i ”Susak za posade“, koja se jedri na relaciji Ičići- otok Susak-Ičići.

error: Content is protected !!