Ovog vikenda održava se Plominska Bela nedeja

Karin Kuljanić i Robert Grubišić

Karin Kuljanić i Robert Grubišić

Sve započinje u petak, 4. listopada, u 17 sati s misom koju će predvoditi pater Zvonko Vlah, isusovac iz Opatije. Detaljan program provjerite u nastavku teksta.

Plomin – Ovoga vikenda, uz bogat program, održava se Bela nedeja u Plominu. Sve započinje u petak, 4. listopada, u 17 sati s misom koju će predvoditi pater Zvonko Vlah, isusovac iz Opatije. Drugoga dana u isto vrijeme nastavlja se Duhovna obnova u 17 sati u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije. U nedjelju, 6. listopada, u luci Plomin s početkom u 8 sati započinje natjecanje u udičarenju u kategoriji juniori s obale i seniori s usidrene brodice u organizaciji SRD Plomin.

Nakon Svete Mise u 12 i 30 sati posjetitelji će imati priliku upoznati se s ‘Plominom kroz stoljeća’, a za glazbeni ugođaj nakon šetnje pobrinut će se Karin Kuljanić uz klavirsku pratnju Roberta Grubišića. Na placi u 14 i 30 sati nastupit će KUD ‘Ivan Fonović Zlatela’ iz Kršana, a zabava će se nastaviti uz ‘Trio’.

U luci Plomin (Fast food ‘M & M’) u 15 sati započinje turnir u briškuli i trešeti, a kotizacija iznosi 50 kn po paru. Svi zainteresirani se mogu javiti Valdi Bubić na broj telefona 099/249 29 34 ili Pinu Janjiću na 095/812 71 64.

Tijekom dana će se moći kušati domaća jela i mlada vina, a plominska Bela nedeja se održava u organizaciji župe ‘Plomin’, TZ Općine Kršan, Boćarski klub Stepčić i Restorana ‘Antonio’ iz Vozilića.

plominska_bela_nedeja_s

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!