Ovogodišnja Rokova uz kuhanu repu i grupu Maestral @ Liganj

Grupa Maestral

Kompletan program počinje danas, 16. kolovoza, u 17 sati kada je na rasporedu Sv. Misa u crkvici Sv. Roka, nakon čega slijedi ocjenjivanje najbolje repe, koju su pripremile domaćice iz Lignja i okolice.

Liganj – Blagdan sv. Roka – Rokova, u organizaciji udruge Ognjišće i Boćarskog kluba Liganj, ove godine biti će obilježen izborom najbolje kuhane repe, etno izložbom te feštom uz grupu Maestral.

Kompletan program počinje danas, 16. kolovoza, u 17 sati kada je na rasporedu Sv. Misa u crkvici Sv. Roka, nakon čega slijedi ocjenjivanje najbolje repe od strane stručnog žirija, koju su pripremile domaćice iz Lignja i okolice. Prošlogodišnja manifestacija privukla je 25 natjecatelja dok je ove godine predviđeno njih 30, a organizatori su članovi udruge Ognjišće.

Za petak, 18. kolovoza s početkom u 17 i 30 sati zakazan je turnir u trešeti i briškuli, dok je boćarski turnir na rasporedu u subotu, 18. kolovoza, s početkom u 9 sati. Subotnja večer rezervirana je za zabavu uz grupu Maestral, dok svakog dana od 17 do 19 sati može pogledati etno izložba udruge “Ognjišće.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!