Parni Valjak će u sklopu nove turneje 11. listopada nastupiti u Dvorani Mladosti @ Rijeka

Bend ovom turnejom obilježava 44 godine zajedničke svirke i promovira novi studijski album Vrijeme. Pojačani puhačkom sekcijom u Rijeku stižu s velikim brojem novih pjesama ali i onih starih koje dugo nisu bile na njihovom koncertnom repertoaru

Rijeka – Rekli bi mnogi kako je lako biti Parni valjak i zaista, nakon više od četiri desetljeća duge karijere, nakon niza i niza hitova, nakon velikog broja priznanja sa strane i struke i publike, Parni valjak zaista maksimalno uživa u ovom periodu svoje karijere.

Itekako zasluženo !

I da, lako je biti Parni valjak kada uz sebe imaš ovakvu publiku kakvu imaju oni, ali da bi došli do toga, morali su godinama raditi, biti ustrajni u svom zvuku, pjesmama, produkciji, nikada nisu radili kompromise, nikada nisu podilazili nikome jer stvarali su ono što su svi članovi htjeli, stvarali su bend baš kakav danas vidimo i čujemo i bend kakav baš danas publika obožava.

Međutim, njima to nije bilo dovoljno, baš iz poštovanja prema svojoj publici, uvijek su imali osjećaj da im trebaju ponuditi više, da im trebaju ponuditi bolje, sve najbolje što zaslužuju jer i oni su dobili od svoje publike najbolju podršku tijekom svih tih dugih godina.

Publika je rasla zajedno s njima, na njihovom zvuku odgojene su mnoge generacije, a to se osjetilo i na njihovoj posljednjoj turneji, kada su čak nekoliko dana unaprijed rasprodali sve Arene u Hrvatskoj.

Osim klasično dobrih pjesama, Parni valjak jako puno truda, energije, znanja i iskustva, ulaže u produkciju svojih koncerata.

Najbolje od najboljeg moći ćemo vidjeti na aktualnoj, velikoj turneji, naziva Runda 44, koja ja započela u lipnju mjesecu rasprodanim koncertom u Ljubljani, a u sklopu koje se zaustavljaju i u Rijeci, preciznije na Trsatu, u Dvorani mladosti, 11. listopada u 21:00 sat.

Bend ovom turnejom obilježava 44 godine zajedničke svirke i promovira novi studijski album Vrijeme. Pojačani puhačkom sekcijom u Rijeku stižu s velikim brojem novih pjesama ali i onih starih koje dugo nisu bile na njihovom koncertnom repertoaru. Tako će riječka publika imati priliku čuti nove uspješnice poput Prolazi sve, zar ne?, Opet se smijem, Ljubav, Za malo nježnosti, Kad nemaš kud, Otkud ti pravo, Vrijeme, te, naravno, i cijeli niz legendarnih Valjkovih koncertnih uspješnica i bezvremenskih hitova poput Jesen u meni, Ugasi me, Lutka za bal, Stranica dnevnika, Sve još miriše na nju, Neda, Zastave, Sunčanom stranom, Uhvati ritam.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna mogu nabaviti u sustavu Eventima i riječkom Dallas Music Shopu u Splitskoj 2.

error: Content is protected !!