PD Opatija: Otvorenje šetnice za obljetnicu…

planinari_logo…ovog vikenda planinarsko društvo Opatija svečano će proslaviti 60. godina postojanja i ujedno otvoriti novo uređenu šetnicu prema Učki…
…sve učesnike očekuje ugodnih 3 i pol sata šetnje uz stručno vođenje planinarskih vodiča…

Opatija – U subotu, 11. prosinca u 17 sati, Planinarsko društvo ”Opatija” svečano će obilježiti 60. godinu postojanja u vili Antonio. Nakon svečane skupštine održati će se prigodna izložba i domjenak u KD Zora.
A samo dan nakon, Planinarsko društvo ”Opatija” poziva sve zainteresirane na svečanu promociju obnovljene šetnice i planinarske staze Opatija – Poljane – Poklon.
U nedjelju, 12. prosinca, u organizaciji Grada Opatije biti će upriličena svečanost povodom promocije obnovljene šetnice Opatija – Poklon – Opatija. Obnovljenu šetnicu svečano će otvoriti gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i ravnateljica JU PP Učka Suzi Petričić.
planinarsko_drustvo_pecat
Početak aktivnosti je u 8:00 sati u Parku ispod Ville Esperia, a sve učesnike očekuje ugodnih 3 i pol sata šetnje uz stručno vođenje planinarskih vodiča Planinarskog društva ”Opatija”. Uz stazu je predviđena okrjepa toplim čajem te slasticama, a na kraju staze besplatan ručak (fažol) za sve učesnike u Planinarskom domu na Poklonu.
Povratak s Poklona moguć je autobusom ”Autotroleja”, koji s Poklona, kreće u 15:45 ili pješice jednom od planinarskih staza. Aktivnosti na otvorenju biti će prilagođeni meteo uvjetima, a sve učesnike šetnje molimo da prilagode opremu zimskim uvjetima planinarenja kako bi im ovaj jedinstveni doživljaj ostao u lijepom sjećanju. Za sve ostale informacije obratite se na telefon 099-680-9492.

Liburnija.net: Još jedna info tabela...

Liburnija.net: Još jedna info tabela...


Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!