PD Opatija: Upoznaj svoj kraj, da bi ga više volio!

planinarsko_drustvo_opatija…izleti su prilagođeni za sve uzraste…
…pridružite se ekipici iz Planinarskog društva Opatija i uživajte u prekrasnoj prirodi opatijskog zaleđa…

Opatija – Povodom 60. godišnjice, planinarsko društvo ”Opatija” poziva sve planinare i ljubitelje prirode da im se pridruže na planinarskim izletima po šetnicama i planinarskim stazama opatijskog zaleđa.
Prva šetnja održat će se ove subote a polazak je u 9 ujutro s mula u Voloskom. Potom se kreće prema Pobrima, a preko šetališta Carmen Silva doći će se do Opatije. Vodič ove prve ture šetnje bit će Milivoj Filipović (098/ 385-898). Ako ne stignete ovu subotu na šetnju, ne očajavajte jer planinarsko društvo ”Opatija” održavat će ovakve šetnje tijekom cijelog mjeseca studenog.
Mi vam donosimo cijeli plan šetnji kroz ovaj mjesec.
Subota, 13.11.
Opatija – Slavići – Veprinac – Kolavići – Opatija, a kreće se sa Slatine u 8 ujutro. Vodič je Boris Rumac (091/ 562 – 3109)
Subota, 20.11.
Opatija – Bregi – Opatijski Orjak – Zatka – Opatija, a polazak je u 8 ujutro s Tržnice, točnije ispred caffe Barić. Damir Barić (099/ 680-9492) vodit će vas ovom rutom.
Nedjelja, 28.11.
Opatija – Poljane – Poklon, pa svi vi koji želite prvi proći ovom stazom, polazak je u 8 ujutro sa Slatine. Povratak s Poklona je s redovitom autobusnom linijom za Opatija. Po ovoj šetnici provesti će vas Boris Rumac (091/ 562-3109).
Izleti su prilagođeni za sve uzraste, a tijekom izleta organizirana je i okrjepa s čajem. Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresu društva (pdopatija@yahoo.com) ili na već navedene broje telefona.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!