Peti ocjenjivački susret vina @ Kastav

grozje-kastavKastav – Manifestacija ”Belica 2010” na Kastvu traje od 28. ožujka do 11.travnja. Ovoga puta pozivamo vas na praćenje završne svečanosti proglašenja – Najboljih kastavskih vina koja će se po peti put održati u nedjelju, 11. travnja od 15 sati nadalje.
Vina su ocjenjivali vrhunski poznavatelji vina koji su ujedno i predstavnici Hrvatskoga sommelier kluba , a oni su: Nenad Kukurin, Karin Perdec, Tomislav Pavlešić, Klaudio Jurčić i Sandi Paris. Uz svaku dobru čašicu vina ide i dobro jelo, a ovoga puta možete se osladiti u restoranima ” Kukuriku”, ” Bonaca” i ”Villa Mira”, bistroima ”Loža”, ”Nero”i ”Kastav club”, gostioni ”Vidikovac” te u pizzeriji ”Rustico”.
Cijelu priču zaokružiti će i glazbeni dio programa u kojem će sudjelovati glazbeno društvo ”Spinčići”, Mladi novljanski sopci te ansambl ”A je to”. Naravno, možete uživati u degustaciji najboljih vina kao i u tradicionalnim jelima Kastavštine. U slučaju lošega vremena, završna svečanost održati će se u domu ” Braće Matešić”, tj. u Šporovoj jami.
Serena Calderara
Vezane vijesti:
Rivijera Opatija Gastro – destinacija vrhunske gastronomije
Kukuriku: Pioniri slow fooda
Draga di Lovrana: Savršenstvo ”od mora do zelenila”
Le Mandrać: Jedinstveno gastronomsko iskustvo
Veliko gastro priznanje za Le Mandrać

error: Content is protected !!