PGS Matulja: Istražiti, procesuirati, zatvoriti @ Matulji

Predstavnici PGS-a Matulji prozvali su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji načelnika Matulja Marija Ćikovića zbog navodnog sukoba interesa koji je objavljen na portalu Rijeka Danas.

Matulji – PGS Matulja osvrnuo se na nedavne napise o poslovanju tvrtke Marija Ćikovića s Gradom Rijekom, koji je objavljen na portalu Rijeka Danas, a u kojem se pojavljuje sumnja na sukob interesa kod poslova vezanih uz nabavku informatičke opreme.

– Sumnja u sukob interesa zbog poslovanja tvrtke načelnika Marija Ćikovića s Gradom Rijekom, koje je iznio jedan riječki portal, još je jedan u nizu fatalnih grešaka načelnika, koji se nadovezuje na izgubljeno skladište u Gajanićima i Credo banku, pa se pitamo koliko još nisko se može spuštati ova vlast prije nego što osjeti moralnu obvezu odstupiti, kazao je predsjednik matuljskog PGS-a Mladen Prenc. Dodao je i kako se princip poslovanja u kojem tvrtka SDP-ova načelnika dobiva posao kod SDP-ova gradonačelnika može primijeniti i na niz nepravilnosti u natječajima koje raspisuje općinska vlast.

– Važno je ovdje i mišljenje javnosti, pa ćemo citirati neke od komentara koje podržavamo – na ovaj tekst jedan je čitatelj napisao da bi ”talijanska Cosa Nostra i Camorra trebale doći na instruktažu kod nas”, dok je drugi kratko kazao ”Istražiti. Procesuirati. Zatvoriti”, zaključio je Prenc.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net