Photo book ‘Djevojke iz susjedstva’ prezentiran javnosti @ Lovran

Malom revijom u lovranskoj pizzeriji Delfino i druženjem uz glazbu i video-projekcije promoviran je photo book ”Djevojke iz susjedstva” autora Gorana Petrovića.

Lovran – Čitava ideja nastala je spontano. Počeo sam fotografirati iz ljubavi prema automobilima, a uz njih su se uvijek nekako vezivale privlačne djevojke – hostese, voditeljice… Tako je u dogovoru s Nikolinom Podnar iz Rijeka Klika nastao ovaj projekt koji je spojio 15 djevojaka iz susjedstva s 15 riječkih lokacija i 15 sponzora, a s ovom ćemo idejom svakako nastaviti i dalje, kazao je Goran Petrović, autor photo booka ”Djevojke iz susjedstva” koji je prekjučer promoviran u lovranskoj pizzeriji ”Delfino”.

Petrović je odabrao 15 mladih i ambicioznih djevojaka i spojio ih s 15 atraktivnih lokacija u Primorsko-goranskoj županiji među kojima su se našli riječko kazalište Ivan pl. Zajc, Rječina i njeni kanjoni, slapovi i brzaci u gornjem izvorišnom toku, Kostrena, povijesni dio Trsata, industrijska baština naših uspomena – Torpedo i Hartera, Vila Ariston, riječka luka… A rezultat dvomjesečnog snimanja možete provjeriti na njegovim službenim stranicama.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!