Pikadisti PGŽ-a posjetili Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom grada Rijeke

pikado_druzenje_s_osobama_invaliditetom_rijeka_2016 (2)

– Članovima društva uručena je i zahvalnica Pikado saveza Primorsko-goranske županije za promociju pikado sporta te je dogovoren i ponovni susret ovih dviju udruga, poručila je Ines Brežnjak, ispred Pikado saveza Primorsko-goranske županije.

Rijeka – Prošlog utorka delegacija pikadista Primorsko-goranske županije posjetila je Društvo za šport i rekreaciju osoba s tjelesnim invaliditetom grada Rijeke u njihovim prostorijama na Brajdi.

pikado_druzenje_s_osobama_invaliditetom_rijeka_2016 (1)

– Razlog posjeta bilo je druženje uz pikado, obzirom da je Društvo osoba s invaliditetom jako aktivno u ovom sportu te svoj rad često predstavljaju preko njega. U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi članovi su se družili dva sata, a smijeha i veselja nije nedostajalo. Kako su pikado aparati Društva u relativno lošem stanju, članovi pikado saveza odlučili su im pomoći po tom pitanju – naime, kroz nekoliko tjedana servisirat će im se ploče na aparatima kako bi društvo nesmetano i bez poteškoća moglo nastaviti sa svojim treninzima pikada. Članovima društva uručena je i zahvalnica Pikado saveza Primorsko-goranske županije za promociju pikado sporta te je dogovoren i ponovni susret ovih dviju udruga, poručila je Ines Brežnjak, ispred Pikado saveza Primorsko-goranske županije.

N. Cvjetović / PodUčkunnet

error: Content is protected !!