Pinky and the brain, grupa Gali i Rockabilly žurka ovog vikenda u Old school pubu @ Opatija

good_rockin_daddy

Konceptualna večer pod nazivom Rockabilly žurka, objedinit će nastup plesne grupe Flame i koncert banda Good Rockin’ Daddies, bit će dodatno začinjena pin-up modnim izričajem te nezaobilaznim kokoticama koje će raditi ekipa iz frizerskog salona Urban.

Pinky and the Brain

Pinky and the Brain

Opatija – Koncertne aktivnosti u opatijskom Old school pubu nastavljaju se već sutra. Naime, ovaj vikend očekuje nas prva svirka na terasi, koja je zakazana za četvrtak, 11. lipnja, a priliku da otvore terasu imaju djevojke iz akustičnog dua Pinky and the brain. Petak, 12. lipnja rezerviran je za grupu Gali, dok se ove subote, 13. lipnja s početkom u 22 sata, sprema se nešto drugačije – povratak u pedesete godine prošlog stoljeća.

Konceptualna večer pod nazivom Rockabilly žurka, objedinit će nastup plesne grupe Flame i koncert banda Good Rockin’ Daddies, bit će dodatno začinjena pin-up modnim izričajem te nezaobilaznim kokoticama koje će raditi ekipa iz frizerskog salona Urban. Dobri stari rockabilly ove će subote sve goste puba vratiti u vrijeme kad je rock bio mlad.

pasi_banner

Tjedana dana kasnije, 20. lipnja s početkom u 22 sata, Pub će ugostiti jedan od najpoznatijih hrvatskih punk bendova, koji već više od desetljeća ustrajno prkose glazbenom mainstremu, legendarni riječko-opatijski band Pasi. Ulaznice u pretprodaji se mogu nabaviti u Old school pubu po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 40 kuna. Uz svaku kupljenu ulaznicu – rakija gratis, a broj karata je ograničen. Živjeli!!!

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!