Pirandello cabaret @ Kastav

Pirandello cabaret zamišljen je kao interaktivna predstava, koja će pružiti cijelu paletu zabavnih i zanimljivih likova, uz neprestana pitanja koje je i sam Pirandello provlačio kroz svoja poznata djela: Tko sam ja zapravo?.

Kastav – U subotu, 29. rujna 2012, s početkom u 20 sati u Domu Braće Matešić (Šporova jama), kazališna družina ‘Don Hihot’ iz Zagreba izvest će satiričnu komediju ‘Pirandello cabaret’.

Predstava ‘Pirandello cabaret’ za odrasle, nastala je povodom 145. godišnjice rođenja znamenitog talijanskog dramatičara Luigija Pirandella. Cabaret za svoju okosnicu ima lik Antoniette Marie Portulano, Pirandellove žene, psihički nestabilnog karaktera, koja je imala maniju proganjanja i napadaje ljubomore. Unutar cabareta ispreplitat će se talijanske canzone, sicilijanski plesovi te mnoštvo zabave vezane uz uvijek aktualna muško-ženska pitanja. Tijekom cabareta, na projekcijskom platnu, izmjenjivat će se tehnika silueta, koja će duhovitim projekcijama pratiti radnju.

Pirandello cabaret zamišljen je kao interaktivna predstava, koja će pružiti cijelu paletu zabavnih i zanimljivih likova, uz neprestana pitanja koje je i sam Pirandello provlačio kroz svoja poznata djela: Tko sam ja zapravo?. Vizualni dojam bit će pojačan i plesnim koreografijama, a u sklopu cabareta glumci će ujedno biti i glazbenici te će zabavljati publiku uživo sa svojim malim bandom.

Cijena ulaznice je 50,00 kuna, a mogu se kupiti u Caffe baru ‘Šporova jama’. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sanji Belan na broj mobitela 091/551 27 81.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net