Pitajte što vas zanima – HNS otvara ured za građane @ Matulji

hns_logo

Ured smješten u prostoru zgrade bivšeg Graditelja bit će otvoren svakog utorka od 17 do 18 sati.

Matulji – HNS u Matuljima od 5. studenog otvorit će ured za građanstvo, smješten u prostoru zgrade bivšeg Graditelja na Trgu maršala Tita 9, koji će raditi svakog utorka od 17 do 18 sati.

– U navedenom periodu u uredu će dežurati članovi koji će biti dostupni građanima za svako pitanje, sugestiju, primjedbu koja se odnosi na rad javne uprave kako bi se na taj način problemi građana kanalizirali prema članovima HNS-a u Općinskom Vijeću koji bi do odgovora pokušali doći preko vijećničkih pitanja ili donačelniku Općine Alenu Ružiću ukoliko se radi o problemu iz domene komunalnog resora, izvijestio je dopredsjednik HNS-a Matulji Željko Kinkela.

Vijećnik HNS-a Ivan Črnjarić naglasio je da je cilj ove stranke ostvariti dobru i korektnu suradnju sa građanima sa kojima bi trebali biti partneri u cilju ostvarivanja što boljeg i bržeg razvoja Općine, odnosno kvalitetnijeg i boljeg standarda života svih građana.

– Ovim putem želimo naglasiti da nam je potrebna bolja komunikacija sa građanima, te ih pozivamo da nam se slobodno obrate kako bi im pokušali pomoći u rješavanju njihovih problema, kazao je Črnjarić, dodavši kako je osim ureda otvorena i e-mail adresa hns.matulji@gmail.com na koju građani također mogu uputiti svoja pitanja.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!