Planirajte na vrijeme i ostvarite 25% Early Bird popusta na kupovinu tečaja do 31.07.2020.!

Osim općih tečajeva stranih jezika, u našoj ponudi možete naći i specijalizirane tečajeve poput Njemački u turizmu, koji je namijenjen djelatnicima hotela, turističkih kompleksa, restorana, privatnim iznajmljivačima, bez predznanja ili s minimalnim predznanjem ili Pripremu za Goethe-Zertifikat, međunarodno priznatu potvrdu o znanju njemačkog jezika.

Opatija – Centar za strane jezike „Lingua ludica“ u Opatiji poziva sve zainteresirane na rane upise u novu školsku godinu. Svi polaznici koji do 31.07.2020. kupe jedan modul općeg tečaja stranog jezika, ostvaruju Early bird popust od 25% na punu cijenu modula. Popust se odnosi na tečajeve u grupi, kako one koji se održavaju u našim prostorima, tako i na online tečajeve.

Osim općih tečajeva stranih jezika, u našoj ponudi možete naći i specijalizirane tečajeve poput Njemački u turizmu, koji je namijenjen djelatnicima hotela, turističkih kompleksa, restorana, privatnim iznajmljivačima, bez predznanja ili s minimalnim predznanjem ili Pripremu za Goethe-Zertifikat, međunarodno priznatu potvrdu o znanju njemačkog jezika. Svi tečajevi su dostupni i u online varijanti.

Online tečajevi su namijenjeni svima onima koji žele naučiti novi jezik ili usavršiti postojeće znanje, a nisu u mogućnosti pratiti program u školi. Online  nastava omogućuje praćenje nastave iz udobnosti svog doma ili na radnom mjestu, a odvija se uživo s profesorima i ostalim polaznicima. Sve što vam je potrebno za uspješnu online nastavu su računalo, dobra internet veza te slušalice s mikrofonom i kamera.

Više informacija o ponudama i cijenama možete pronaći na našoj web stranici www.lingua-ludica.com ili na tel. 091 33 22 023.

 

 

error: Content is protected !!