Plesni show “Dancing Cats” s dalekih krovova Hollywooda dolazi u Opatiju

KTC Gervais

– Poznate pjesme, originalne koreografije, raskošni kostimi i atraktivne akrobatske točke praćene suvremenim svjetlosnim i vizualnim efektima povest će vas na jedinstveno putovanje kroz mačje oči, stoji u najavi plesnog showa.

Opatija – Uzbudljivi plesni show “Dancing Cats” održat će se ove srijede, 2. svibnja, u KTC-u Gervais.

Priču o svijetu mačaka kojim vlada dobro i zlo, ljubav i ljubomora, šarm i spletke, ali i neraskidivo prijateljstvo, u maniri hip-hop uličnih bitki, romantičnih baletnih točaka i suvremenih plesova dočarat će 17 međunarodno priznatih plesača, vještih akrobata i talentiranih umjetnika iz raznih europskih zemalja. Poznate pjesme, originalne koreografije, raskošni kostimi i atraktivne akrobatske točke praćene suvremenim svjetlosnim i vizualnim efektima povest će vas na jedinstveno putovanje kroz mačje oči, stoji u najavi plesnog showa.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a za studente i umirovljenike 30 kuna uz napomenu da je popust moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!