Plesni studio Trinity&co. vrši upise u plesne i fitness programe!

trinitiy_co_plesni_studio_01

Nova sezona za Plesni studio Trinity&co. donijela je i novu lokaciju na koju se pozivaju svi zainteresirani povodom Dana otvorenih vrata. Centar Rijeke bogatiji je za jednu novu dvoranu u kojoj će 5. rujna započeti novi plesni i rekreacijski izazovi i treninzi.

Rijeka – Dani otvorenih vrata održat će se u petak i subotu (2. i 3. rujna) na adresi Zagrebačka 21c (riječka tržnica). U petak od 19.30 do 21 sat te u subotu od 11 do 12.30 sati. Plesni studio u svojoj ponudi nudi veliki izbor rekracijskih i profesionalnih programa i stilova: mtv commercial, modern, hip hop, heels, jazz, improvizacija,kondicijski treninzi.. Upisati se mogu svi, bez obzira na iskustvo i godine.

Plesni studio Trinity&co. djeluje od 2015.godine. U svojem jednogodišnjem postojanju ostvario je odlične rezultate na državnim natjecanjima, brojne profesionalne nastupe i suradnje, “skriva se“ iza cheerleading tima Kvarnersice te je organizirao brojne plesne radionice na koje se ukupno odazvalo preko dvjestotinjak plesača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Više informacija o upisi kao i radu studia možete dobiti na web stranici www.trinity.hr , pozivom na broj 0915321043, putem e-maila paola@trinity.hr ili putem službene Facebook stranice studia: https://www.facebook.com/pstrinityandco/ .

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!