Počela prodaja ulaznica za jubilarno izdanje festivala Melodije Istre i Kvanera

Krenula prodaja za prvu festivalsku večer kao i za veliko finale po cijeni od 60, odnosno 80 i 100 kuna.

Rijeka – Sve je bliže početak jubilarnog izdanja Melodija Istre i Kvarnera, skladbe polako osvajaju slušatelje, a najnovija je vijest da je krenula i prodaja ulaznica za prvu festivalsku večer koja će se održati na riječkom Trgu Riječke rezolucije u nedjelju 16. lipnja s početkom u 21 sat te za veliko finale koje će se održati u subotu 22. lipnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici, također s početkom u 21 sat.

Ulaznice za riječku festivalsku večer mogu se nabaviti po jedinstvenoj cijeni od 60 kn, dok su za spektakularno finale na jednoj od najljepših mediteranskih pozornica podijeljene u dvije kategorije – A zonu po cijeni od 100 kn i B zonu po cijeni od 80 kn. Opatijsko finale će po svemu biti doista posebno jer se priprema posebna scenografija, organizator najavljuje još neka iznenađenja, a publika će svakako moći uživati u 20 novih skladbi, ali i u posebnom revijalnom programu. Posebnost opatijske finalne večeri je i dodjela nagrada opatijske publike, ali i ukupnih nagrada publike kao i strukovnih nagrada.

Ulaznice su u ograničenim količinama i nalaze se u online prodaji u sistemu mojekarte.hr kao i na prodajnim mjestima: Festival Opatija, Dallas Records Rijeka, Caffe bar Nad urom RK Korzo Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji, KD Kostrena, Istra Sport Pula i Hoteli Njivice. Organizator preporuča pravodobnu kupnju ulaznica kako bi posjetitelji na vrijeme osigurali svoje mjesto u publici. Za obje večeri ulaznice su numerirane.

Kako se već moglo iščitati u najavama, ovogodišnji MIK donosi brojne atraktivne novosti i 55 godina nakon osnivanja zvučat će još svježije nego prije. Podsjetimo, ovogodišnja će mikovska karavana krenuti iz Rijeke 16. lipnja te će nakon toga posjetiti Pulu 17., Kastav 18., Punat 19., svakako su lijepe novosti da se MIK vraća u Novi Vinodolski (koji je dogovorio naizmjenično domaćinstvo festivala sa Crikvenicom) gdje će zapjevati 20 lipnja, a svoj će put završiti 21. i 22. lipnja u Opatiji koja će tako biti domaćinom finala nakon 49 godina i gdje će se održati večeri generalne probe (zatvorene za javnost) i velikog finala.

MIK 2019. se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

error: Content is protected !!