Počele pripreme za finalni izbor Miss Universe Hrvatske koji će se održati u Opatiji

miss_universe_2014_opatija (2)

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2014. koji će se održati 11. travnja u novoj sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’.

Opatija / Zagreb – Dvadeset djevojaka iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Esplanade započele su sa pripremama za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2014. Finalistice su prošetale Zagrebom i snimile nekoliko atraktivnih fotografija i TV razglednica u metropoli te zaigrale nogomet na Dinamovom stadionu sa nogometašima Jekrom Lekom, Dujom Čopom i Arijanom Ademijem.

miss_universe_2014_opatija (1)

Pripreme nastavljaju u Kempinski Hotelu Adriatic u Savurdiji gdje u sunčanoj Istri snimaju fotografije za službeni katalog natjecanja. Na setu im se pridružio i poznati talijanski dizajner cipela Gimmi Baldinini. Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2014. koji će se održati 11. travnja u novoj sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’.

Dvadeset finalistica na izboru će nositi kupaće kostime Yamamay, večernje haljine Sherri Hill i cipele Baldinini.

Za ovu prestužnu titulu natjecati će se Loreta Anđelic, Nikolina Bakula, Ivana Bašić, Meri Benčić, Tea Farkaš, Andrea Generalić, Ivona Hron, Matea Hunjed, Katarina Ištef, Patricia Kožulj, Josipa Marić, Anđela Marijanović, Ivana Marijanović, Ivana Mišura, Maruška Ožegović, Linda Prelec, Kristina Prišč, Sandra Šerbec, Dora Vukušić i Petra Zubanović, a jedna od spomenutih natjecateljica postati će Miss Universe Hrvatske 2014. i ona će ove jeseni otputovati na svjetski izbor. I ove godine glavna nagrada pobjednici Miss Universe Hrvatske je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 Eura.

Ovo je najprestižniji izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 62 godine, dok ćemo mi u Hrvatskoj odabrati svoju 18. predstavnicu za ovaj prestižni izbor, kojeg uživo ili putem snimke prenosi preko 180 TV kuća.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net